Epäillyn tai asianomistajan avustaja...Rikosoikeudenkäynnit

Epäillyn puolustaja

Avustan epäiltyä oikeudenkäynnissä, esitutkinnassa kuulusteluissa sekä vangitsemis- ja muissa pakkokeinoasioissa. Kuulusteluissa olen valmis avustamaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Korvaukset

Jos olet rikoksen asianomistaja, rikoksen uhri, Sinulla on oikeus korvauksiin rikoksen aiheuttamista vahingoista. Asianajaja avustaa korvausvaatimusten laatimisessa ja niiden esittämisestä oikeudessa. 

Ota yhteyttä – soita
Puhelinneuvottelu ongelmasi kartoittamiseksi on maksuton.
Soita 0505600563.

 

Kokenut rikosasianajaja

Olen toiminut asianajajana yli 20 vuotta. Hoidan kaikenlaisia rikosasioita. 

Hoidan oikeudenkäyntejä kaikissa pääkaupunkiseudun käräjäoikeuksissa eli Helsingin sekä Länsi- ja Itä-Uudenmaan käräjäoikeuksissa. 

Jos asiakas on pääkaupunkiseudulta, hoidan juttuja kaikissa maamme käräjäoikeuksissa. 

Kustannukset: Oikeusapu ja Oikeusturvavakuutus

Epäiltynä voit käyttää yksityistä asianajajaa, ja saada silti valtion kustantaman oikeusavun. Ottaessasi yhteyttä selvitämme, onko Sinulla oikeus valtion kustantamaan avustajaan. Valtion kustantama oikeusapu riippuu tuloistasi ja varallisuudestasi. Asianomistajalle avustajan käyttämisestä aiheutuneet kustannukset kuuluvat usein kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksen piiriin. Myös asianomistajalla on oikeus valtion oikeusapuun. Valtion kustantama oikeusapu riippuu tuloista ja varallisuudesta.

Pyydä yhteydenottoa tai tapaamista...

Lähetä soittopyyntö

Soita minulle 050 5600 563 tai lähetä soittopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin palaan asiaan pian.

Tietosuojaseloste