Epäillyn tai asianomistajan...Rikosoikeudenkäynnit

Oikeudenkäynnissä toimin epäillyn puolustajana. Asianomistajan avustajana avustan korvausvaatimusten laatimisessa ja niiden esittämisestä oikeudessa.

Kokenut rikosasianajaja

Hoidan oikeudenkäyntejä  Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä  lähiseudulla Tuusulan käräjäoikeudessa, Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa Lohjalla, Raaseporissa, Kirkkonummella, Hyvinkään käräjäoikeudessa ja Porvoossa Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Kun asiakas on pääkaupunkiseudulta, hoidan tarvittaessa juttuja kaikissa käräjäoikeuksissa.

Epäillyn puolustaja

Avustan epäiltyä oikeudenkäynnissä ja esitutkinnassa. Kuulusteluissa olen valmis avustamaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, soita 050 5600 563.

Rikoksen uhrin, asianomistajan, korvausvaatimukset

Jos olet rikoksen asianomistaja, rikoksen uhri, Sinulla on oikeus korvauksiin rikoksen aiheuttamista vahingoista. Asianajaja avustaa korvausvaatimuksissa.

Kustannukset: Oikeusapu ja Oikeusturvavakuutus

Epäiltynä voit käyttää yksityistä asianajajaa, ja saada silti valtion kustantaman oikeusavun. Ottaessasi yhteyttä selvitämme, onko Sinulla oikeus valtion kustantamaan avustajaan. Valtion kustantama oikeusapu riippuu tuloistasi ja varallisuudestasi.

Asianomistajalle avustajan käyttämisestä aiheutuneet kustannukset kuuluvat usein kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksen piiriin. Myös asianomistajalla on oikeus valtion oikeusapuun. Valtion kustantama oikeusapu riippuu tuloista ja varallisuudesta.

Pyydä yhteydenottoa tai tapaamista...

Lähetä soittopyyntö

Soita minulle 050 5600 563 tai lähetä soittopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin palaan asiaan pian.

Tietosuojaseloste