Testamentin tekeminen

Testamentti tehdään, jos halutaan poiketa lakimääräisestä perimysjärjestyksestä. Testamentilla voi määrätä myös testamentin saajan puolison avio-oikeudesta testamenttiomaisuuteen. Testamentissa voi myös antaa yksityiskohtaisia määräyksiä omaisuuden tai yksittäisten esineiden jaosta.

Jos Sinulla on tarve laatia testamentti tai harkitset testamentin tekemistä, käänny asiantuntijan puoleen. 

Ota yhteyttä – soita
Kysy testamentista. Puhelinneuvottelu ongelmasi kartoittamiseksi on maksuton.
Soita 0505600563.

 

Testamentin tekeminen

Täysi-ikäinen henkilö voi kuolemansa varalta määrätä kaikesta omaisuudestaan  tai osasta omaisuuttaan testamentilla. Tekijän tulee ymmärtää tekemänsä testamentin tärkeys ja merkitys.

Kun mietit testamentin tekemistä, kannattaa ensin miettiä, mitä omaisuutta omistat ja  miten omaisuutesi jakautuu ilman testamenttia. Jos lain määräämä perimysjärjestys ei ole toivomasi, testamentti on tarpeen.

Yksinäinen henkilö voi määrätä omaisuutensa saajaksi kenet tahansa.

Jos testamentin tekijä on naimisissa tai leski, avioliiton vaikutukset saattavat rajoittaa oikeutta määrätä omaisuudesta testamentilla.

Jos henkilöllä on lapsia, lapsilla on oikeus lakiosaansa.

Asianajaja ja testamentti

Testamentti on määrämuotoinen asiakirja. Testamentin laatiminen vaatii asiantuntemusta. Testamentti voidaan laatia toimistossani. Testamentin tekemistä edeltää neuvottelu, jossa selvitetään testamentin tekijän tahto ja miten parhaiten päästään testamentin tekijän haluamaan tulokseen.

Kustannukset

Tavallisesti testamentti voidaan laatia testamenttineuvottelun päätteeksi, jolloin testamentti vaatii noin kahden tunnin työn. Testamentin vaativuus, useammat neuvottelut ja mahdolliset muut toimet vaikuttavat hintaan.

Testamentista voit aina ottaa yhteyttä yhteyttä puhelimitse.

Tavanomaisille testamenteille toimistollani on kiinteä hinta, tutustu hinnastoon.

Pyydä yhteydenottoa tai tapaamista...

Lähetä soittopyyntö

Soita minulle 050 5600 563 tai lähetä soittopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin palaan asiaan pian.

Tietosuojaseloste