Muut...Yksityishenkilön lakiasiat ja oikeudenkäynnit

Pystyn auttamaan Sinua useimmissa yksityishenkilön lakiasioissa.

Yksityishenkilöiden lakiasiat yli 20 vuoden kokemuksella

Mikään oikeudenala ei ole täysin vieras. Jos en jotain asiaa tunne, verkostojeni avulla pystyn löytämään Sinulle asiantuntija-apua muualta.

Edunvalvonta

Edunvalvojan sijainen Otan vastaan edunvalvojan sijaisen tehtäviä. Vanhemmat ovat lastensa edunvalvojia. Joissakin oikeustoimissa lapsi tarvitsee edunvalvojan sijaista, koska vanhemmalla ja lapsella on eturistiriita. Joskus myös maistraatin määräämä edunvalvoja voi joutua eturistiriitaan päämiehensä kanssa. Edunvalvojan sijaisen tehtäväänsä määrää maistraatti ja asia hoidetaan yhteistyössä maistraatin kanssa.

Edunvalvontavaltuus Toimistossani voit laatia edunvalvontavaltuutuksen. Edunvalvontavaltuutuksella henkilö voi itse etukäteen järjestää asioidensa hoidon sen varalta, että hän tulee myöhemmin kykenemättömäksi hoitamaan asioitaan esimerkiksi heikentyneen terveydentilansa vuoksi.

Lähestymiskielto-oikeudenkäynti

Henkeen, terveyteen, vapauteen tai rauhaan kohdistuvan rikoksen tai tällaisen rikoksen uhan tai muun vakavan häirinnän torjumiseksi voidaan määrätä lähestymiskielto.

Asiakirjojen laadinta ja neuvonta

Toimistoni palvelut ovat käytettävissäsi kun tarvitset kauppakirjan, velkakirjan, vuokra- tai muun sopimuksen, lahjakirjan ym.

Haluan toimistoni palvelujen olevan helposti saatavissa. Lyhyessä puhelinneuvottelussa voimme kartoittaa ongelmasi ja avuntarpeesi. Joskus ongelmasi saattaa ratketa jo puhelimitse. Soita: 050 5600 563.

Pyydä yhteydenottoa tai tapaamista...

Lähetä soittopyyntö

Soita minulle 050 5600 563 tai lähetä soittopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin palaan asiaan pian.

Tietosuojaseloste