Tilaa...Avioehto netistä

Tästä palvelusta on mahdollista tilata jokin käytännössä tavallisimmista avio-ehdoista. Jotta voit tilata tästä avioehdon, Sinulla on oltava toimiva sähköpostiosoite.

Palvelun sisältö

Voit tilata toimistoltani avioehtosopimuksen. Nettitoimeksiantona tilattu avioehtosopimus maksaa 124 euroa. Huolehdit itse laatimani avioehdon allekirjoittamisesta, todistajien hankkimisesta ja avioehtosopimuksen rekisteröinnistä maistraatissa, maistraatti perii rekisteröintimaksun.

Tilaa avioehto täyttämällä alla oleva lomake:

Ennen avioliittoa tehty avioehto

Avioehto voidaan tehdä myös ennen avioliittoa. Jos teette avioehdon ennen avioliittoa, rastita tämä kohta. Avioehto voidaan rekisteröidä vasta avioliiton solmimisen jälkeen.

Avioehto tehdään ennen avioliittoa

Avioehtosopimuksen sisältö

Rastita yksi vaihtoehto alla olevista:

1) Kummallakaan puolisolla ei ole avio-oikeutta toisen puolison omaisuuteen, sijaan tulevaan omaisuuteen tai sen tuottoon2a) Kummallakaan puolisolla ei ole avio-oikeutta toisen puolison ennen avioliittoa omistamaan omaisuuteen eikä sen tuottoon.2b) Kummallakaan puolisolla ei ole avio-oikeutta toisen puolison lahjana, testamentilla tai perintönä samaan omaisuuteen eikä sen tuottoon.3) Kummallakaan puolisolla ei ole avio-oikeutta toisen puolison ennen avioliittoa omistamaan omaisuuteen eikä toisen lahjana, testamentilla tai perintönä saamaan omaisuuteen eikä tällaisen omaisuuden tuottoon.

Avioehto avioeron varalta

Jos avioehto on voimassa vain avioerossa, merkitse rasti ruutuun.

Avioliitto päättyy avioeroon tai puolison kuolemaan. Avioehto vaikuttaa ositukseen erotessa tai toisen puolison kuollessa. Avioehto voidaan kuitenkin tehdä vain eron varalle. Tällöin kuolintapauksessa leskellä on avio-oikeus kuolleen puolison omaisuuteen. Eron sattuessa kumpikin pitää oman omaisuutensa.

Avioehto on voimassa vain avioeron varalta.

Avioehtoon tarvitaan kaksi esteetöntä todistajaa

Täytä tähän kummastakin todistajasta nimi ja osoitetiedot.

Avioehtoon tarvitset kaksi esteetöntä todistajaa. Älä valitse todistajaksi sukulaista. Kummankin todistajan on oltava paikalla, kun avioehto allekirjoitetaan. Heille on hyvä kertoa, että he todistavat avioehtoa.

Todistajien ei välttämättä tarvitse olla tiedossa. Voit lisätä todistajat asiakirjaan omalla tekstinkäsittelyllä tai käsin.

Asiakirjan saat sähköpostin liitetiedostoina, Sinulla on oltava toimiva sähköpostiosoite. Sinulla tulee myös olla ohjelma, jolla voit avata pdf-tiedostot ja kirjoitin tulostamiseen. Tilaukseen liitetään menettelyohjeet ja lasku. Laskun maksuaika on 7 päivää.

Saat tilauksesta vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Toimitusaika on on 10 päivää.

Vastaan mielelläni tilausta koskeviin puhelintiedusteluihin.

Avioehto voidaan laatia myös toimistossani, hinnat ja ajanvaraus puh. 0505600563.

Varmista ennen lähettämistä, että

  • puhelinnumerosi on oikea
  • sähköpostiosoitteesi on oikein ja toimiva. Asiakirja toimitetaan vain sähköpostin liitetiedostona - ei kirjepostia.

Lähettämällä lomakkeen sitoudut maksamaan asiakirjan ja hyväksyt tilauksen.

Pyydä yhteydenottoa tai tapaamista...

Lähetä soittopyyntö

Soita minulle 050 5600 563 tai lähetä soittopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin palaan asiaan pian.

Tietosuojaseloste