Kysy asianajajalta

Kysy asianajajalta

Saat vastauksen sähköpostina – palvelu on maksuton

Vastaan sähköpostitse lakiasioihin liittyviin lyhyisiin kysymyksiin (n. 15 – 20 riviä), joihin on mahdollista vastata ilman lisätietojen pyytämistä ja joihin vastaaminen ei edellytä erityistä selvitystyötä. Vastauksessani pyrin yleispiirteisesti tarkastelemaan ongelmaasi, siihen liittyvää oikeudellista sääntelyä ja menettelytapoja tavallisimmissa tyyppitilanteissa.

Voin myös etsiä Sinulle netistä luotettavaksi arvioimaani tietoa ja ohjata Sinut muiden tiedontuottajien sivuille. Vastauksissa joudutaan tekemään laajempaan kokemukseen perustuvia yleistyksiä ja oletuksia eikä niissä ei voida ottaa huomioon juttujen erikoispiirteitä.

Palvelua ei ole työsuhdeasioissa. Työsuhteesta voi kysyä neuvoja esim: http://www.tyosuojelu.fi/tietoa-meista/yhteystiedot

Kysy asianajajalta

Tähdellä * merkityt kentät vaaditaan

Painamalla LÄHETÄ -painiketta hyväksyt palveluehdot


Ilmaisen Kysy asianajajalta -palvelun  vastaus on tarkoitettu vain tiedottamiseen.  Tiedot ovat yleistä informaatiota, eivätkä ne ole sellaisinaan sovellettavissa mihinkään yksittäistapaukseen. Jatkokysymyksissä käänny oikeudellisen ongelmasi kanssa aina asianajajan tai muun lakimiehen puoleen.  Toimisto ei vastaa siitä, mihin tämän palvelun viestin perusteella on ryhdytty tai jätetty ryhtymättä. Palvelun käyttö ei synnytä toimeksiantoa.  En sitoudu vastaamaan tähän palveluun jätettyihin viesteihin.


Vastauksen saat yleensä noin viikon kuluessa. Kaikkiin kysymyksiin en ehdi tai pysty vastaamaan työkiireiden ja maksavien asiakkaiden mennessä edelle.  Palvelu on ollut tarjolla pitkään, ja kokemukseni mukaan vastaan noin puoleen kysymyksistä ja varmin vastaus tulee lyhyimpiin kysymyksiin.


Tarkista ennen lähettämistä
- sähköpostiosoite on oikein
- puhelinnumero on oikein