Lakipalvelut ja kokenut asianajaja...Kohtuullisin kustannuksin

Soita 050 5600 563

  • Maksuton alkukartoituspuhelu

  • Selvitämme asiasi pääpiirteet noin 15 minuutin aikana, jolloin päätämme parhaan mahdollisen etenemistavan sekä sovimme toimeksiannosta ja mahdollisesta tapaamisesta

Noudatan aikaveloitusta tai voimme sopia tehtäväkohtaisen palkkion.

Toimistoni aikaveloitus on alkaen 220 € tunnilta.

Perukirjan, testamentin, osituskirjan tai vastaavan asiakirjan laatimisen aika on ennalta arvioitavissa, tavallisimmissa tapauksissa noin 2 – 4 tuntia. 

Oikeudessa käsiteltävissä asioissa, rikos- tai riita-oikeudenkäynneissä, selvitetään aina asiakkaan mahdollisuus valtion kustantamaan oikeusapuun tai kotivakuutuksen oikeusturvaan.

Hinnasto

Hinnat ovat kuluttajahintoja ja sisältävät arvonlisäveron.

Tuntiveloitus alkaen 220 €

Yleisimmät yksityiset asiat kiinteään hintaan tai tuntiveloituksella 220 €/tunti.

Perukirja sovinnollisessa pesässä, jossa on leski ja/tai rintaperillisiä 490 €

Pesänhoitaja on hankkinut tarvittavat asiakirjat, pesän omaisuus on tavanomaista ja helposti arvostettavaa, vähennyksenä on tavallisia laskuja, osakkaina saman perheen jäseniä, osakkaat ovat sovussa keskenään, perunkirjoituksen aika sovitaan vapaamuotoisesti. Sisältää valmistelevan neuvottelun pesänhoitajan kanssa ja perunkirjoitustilaisuuden, kiinteä hinta. Jos arvioitu työaika on yli kolme tuntia, tai perunkirjoitus on tavanomaista vaativampi, sovelletaan tuntiveloitusta 220 € tunti.

Alkaen 590 €

Perinnönjakokirja kuolinpesän sovintojaossa; tai Ositus, kun puolisoiden sovinto kirjataan osituskirjaan. Jos asiakirjan laatiminen edellyttää luonnosten laatimista ja useita neuvotteluja, tuntiveloitus on 220 € tunti.

Tuntiveloitus alkaen 220 €

Ottaessasi yhteyttä, kerro nettihinnastosta.

Yhden henkilön testamentti 350 €, Puolisoiden tai avopuolisoiden keskinäinen testamentti 420€

Testamentti voidaan laatia neuvottelun päätteeksi. Jos arvioitu työaika on yli kaksi tuntia tai testamentti on tavanomaista vaativampi, sovelletaan tuntiveloitusta 220 € tunti.

Avioehtosopimus 200 €

Tavanomainen avioehto, joka voidaan laatia toimistossani neuvottelun päätteeksi. Asiakas maksaa erikseen maistraatin rekisteröintimaksun.

KYSY TARKKA HINTA TAI JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Valtion kustantama oikeusapu

Oikeudenkäyneissä, niin rikosasioissa kuin muissakin asioissa, Sinulla voi olla oikeus valtion kustantamaan oikeusapuun. Oikeusapu voi olla kokonaan maksutonta tai siinä voi olla omavastuu. Oikeusapuasioissa voi käyttää yksityistä avustajaa ja toimistoni hoitaa oikeusapuasioita. Toimeksiannosta sovittaessa varmistetaan, onko Sinulla oikeus saada valtion kustantamaa oikeusapua.

Kotivakuutukseen kuuluva oikeusturva

Rikoksen uhrina tai riitaisessa siviiliasiassa kulusi saattavat kuulua kotivakuutukseen kuuluvan oikeusturvavakuutuksen piiriin. Sinun kustannuksesi on silloin vakuutuksen omavastuuosuus. Toimeksiannosta sovittaessa selvitetään, onko Sinulla oikeusturvavakuutus.

Jos Sinulla ei ole oikeutta valtion oikeusapuun tai Sinulla ei ole oikeusturvavakuutusta, soita ja kysy hintaa: 050 5600 563

Pyydä yhteydenottoa tai tapaamista...

Lähetä soittopyyntö

Soita minulle 050 5600 563 tai lähetä soittopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin palaan asiaan pian.

Tietosuojaseloste